Skandinaviens ledande butik för tapeter och textilier

Om oss

Grunden till Tapetorama AB lades år 2001, då vi till vår stora glädje fick möjlighet att köpa in ett gammalt lager med originaltapeter från 1960- och 1970-talet. Sedan dess har vi kommit över ytterligare partier med gamla tapeter, från så tidigt som början av 1900-talet fram till tapeter från 1980. Tack vare detta har vi speciella kunder som vi är mycket stolta över, bland annat tv- och filmbolag, museer och andra som har behov av tapeter från en speciell tidsperiod för en scenografi eller kuliss. Vi säljer också de allra senaste kollektionerna av nya, moderna tapeter. Man kan helt enkelt säga att tapeter är det vi älskar mest och kan bäst. Faktum är att vi har mer än 14000 tapeter i sortimentet, vilket utan större konkurrens är det största i Skandinavien.

Tyger

Tapetorama AB är välkända för sitt unika sortiment av tapeter, och därför har det gått många förbi att vi också har ett fantastiskt sortiment av tyger. I många fall av samma leverantörer som tillverkar våra tapeter, vilket gör att det i många fall finns mycket goda möjligheter att matcha tapeter och gardiner. Tyvärr är det bara möjligt att se en begränsad del av vårt tygsortiment i webbutiken, ändå har vi så mycket som 4000 tyger online.

Färger

Till detta har vi sedan 2009 varit exklusiv svensk återförsäljare av kvalitetsfärg från Farrow & Ball, vilket vi är mycket stolta över. Färgen från Farrow & Ball har ett fantastiskt djup som man mycket sällan ser hos färg idag. Det beror på att tillverkaren tillsätter en större mängd pigment och mindre mängd fyllnadsmedel i färgen. Framför allt är Farrow & Ball kända för sin färg Estate Emulsion, vilken är extremt matt och med ett fantastiskt färgdjup.

Vilka är vi?

Vi som jobbar på Tapetorama AB heter Dan (VD), Karin (butikschef), Henrik (tar hand om prover och kundservice), Albin (sköter ekonomi och kundservice), Kenneth (sköter webbbutiken) och Markus (sköter lager och databas). Välkomna till oss!

Besök butiken för att se vårt fulla sortiment


Hitta hit