Skandinaviens ledande butik för tapeter och textilier

Malmös största tygsortiment?

Här på tapetorama hittar du ett stort utbud av tyger.

Hitta hit
Färg

Färg

Vi är återförsäljare för Farrow & Balls exklusiva sortiment... läs mer

Textilier av hög kvalité

Tyger

Vi har ett av landets största sortiment av... läs mer

Gardiner

Gardiner

Specialsydda gardiner.I vår butik..läs mer

Tyger Malmö

Inred ditt hem med exklusiva tyger från Tapetorama AB

Att Tapetorama AB har ett fantastiskt utbud av tapeter känner de flesta till, men att vi har ett av landets största sortiment av tyger är det inte lika många som vet. Vi har tusentals olika tyger för såväl hem som för offentliga miljöer, även om det bara är en liten del av sortimentet som finns att se i vår webbshop kan du se mer av sortimentet i vår butik i Malmö. För dig som bor i södra delarna av landet - nu behöver du inte leta längre efter tyger i Malmö, vi har allt du behöver!

Matchande tapeter och tyger

Det är vanligt att våra leverantörer tar fram tapeter och tyger i samma serie. Det finns därför alla möjligheter att matcha tapeter med tyger i Malmö. Är du inte själv intresserad av sömnad kan du beställa färdigsydda produkter av oss, vi samarbetar med skickliga sömmerskor som kan stå till tjänst med såväl gardiner som överkast. Bor du i Malmö med omnejd finns det också möjlighet att få hjälp av våra sömmerskor med måttagning på plats i ditt hem. Vi på Tapetorama AB har dessutom ett stort sortiment av färdigsydda hissgardiner, rullgardiner och gardintillbehör som till exempel gardinstänger.

Några olika typer av tyger

I vår butik har vi de flesta typer av tyger. Några exempel är:

  • Siden – ett känsligt men vackert och exklusivt tyg med härlig glans. Är oftast enfärgat, men finns också i mönstrade tyger. Passar bäst till gardiner och kuddar eftersom det inte är så tåligt. Bör fodras när man använder det till gardiner, eftersom tyget blir sprött av att exponeras för solljus.
  • sammet – oftast tillverkat av bomull och är ett mycket slitstarkt tyg. Eftersom det är så starkt passar det utmärkt som möbeltyg. Kan vara både matt och blankt, enfärgat eller mönstrat.
  • Voile – förekommer i olika kvalitéer. Är ett mycket tunt och skirt tyg som släpper in dagsljus men minskar insynen.

Service och Kvalitet

På Tapetorama är vi lyhörda för dina önskemål. Berätta om ditt projekt så bistår vi med den hjälp och rådgivning du behöver. Är du osäker på huruvida vi kan vara dig behjälplig, tveka inte att kontakta oss. Vi kan garanterat hitta en lösning du känner dig nöjd med. När du vill välja bland ett stort utbud av tyger är vi det givna valet.

Välkommen!

Besök butiken för att se vårt fulla sortiment


Hitta hit